Wij werken samen

De Gezondste Regio is een netwerk van partners en ambassadeurs die gezondheid een warm hart toedragen. Samen zetten we de gezonde golf in beweging en Noord-Limburg op de kaart.

Partners in de Gezondste Regio

Regio NL

De acht Noord-Limburgse gemeenten werken als rn-l samen om hun gezamenlijke ambitie in de praktijk te brengen. Het belangrijkste doel? Van Noord-Limburg de Gezondste Regio maken.

Zij zetten gezondheid prominent op de kaart in Noord-Limburg. Gezondheid is wat hen betreft namelijk de belangrijkste voorwaarde om op een prettige manier te kunnen leven, wonen, werken, ontwikkelen en samen te werken.

‘Samen zetten we een fantastische beweging in gang’

Meer weten over de samenwerking? Kijk dan op: www.rn-l.nl

Rn l

Crossroads Limburg

Crossroads Limburg brengt ondernemers, onderwijs en overheid in de regio Noord-Limburg bij elkaar. Samen werken zij aan één ondernemers gedreven economische agenda voor de regio.

'Crossroads Limburg is de verbindende partij voor ondernemers in Noord-Limburg'

Meer weten over Crossroads Limburg? Kijk dan op: www.crossroadslimburg.com

Crossroads

Onderwijs

Onderwijs is een belangrijk onderdeel als het gaat om het worden van de gezondste regio. Daarom zetten deze onderwijsinstellingen zich in als partner van de Gezondste Regio. Zij zoeken naar mogelijkheden om een gezonder onderwijslandschap in Noord-Limburg te creëren.

'De toekomst van Noord-Limburg begint met goed onderwijs'

De Gezondste Regio Kwaliteitslabel Partner RGB
YuvertaFontysHas
Maastricht universityGildeopleidingen

Het laatste nieuws in uw mailbox?

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.